Facaderenovering

Har dit hus eller ejendom brug for en facaderenovering? Hos Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn, har vi specialiseret os i renovering af facader. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.  

Giv os et kald på tlf. 70 26 04 10, eller send en besked i kontaktformularen, så får vi en snak om mulighederne for din facade. 

Hvornår har man brug for en facaderenovering?

Der er som regel to forskellige typer af facaderenovering vi udfører:  

  • Facaderenovering af ejendomme
  • Facaderenovering af private boliger

Facaderenovering af ejendomme

Vores arbejde med facaderenovering af ejendomme, indebærer som oftest ældre ejendomme, hvis facade er blevet slidt og ødelagt gennem årene. Ejendommen trænger derfor til en ekstra kærlig hånd, der kan give den nyt liv.  

Særligt i København trænger mange ejendomme til en facaderenovering. I den forbindelse kan det både være; ejerforeninger, andelsforeninger eller boligforeninger, der har brug for en makeover.  

Vi har stor erfaring med opgaver som disse, da vi selv har beliggenhed i Skovlunde, lidt uden for Storkøbenhavn. Vi er derfor jeres ideelle malerfirma, hvis I har brug for facaderenovering i København eller Storkøbenhavn.
 
Sidder du i bestyrelsen for en forening, eller ejer af en større ejendom, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 04 10. Så giver vi et helt og aldeles uforpligtende tilbud på en facaderenovering.  

Facaderenovering af private boliger


Udover facaderenovering af ejendomme, har vi også stor erfaring med at renovering af facader til private boliger. 

Måske har du fundet et hus, der scorer topkarakterer på parametre som beliggenhed og størrelse, men mangler bare lige det sidste i form af en flot, moderne og attraktiv facade.  

I så fald, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 26 04 10. Så lægger vi i fællesskab en plan for din facaderenovering. 

Vi udfører også: 

Derfor har du brug for en facaderenovering

Det skal ikke undervurderes hvad en renovering af facade kan gøre for både udseendet og værdien af boligen.   

Giver facaden et nyt look → For det første vil en renovering af facaden friske looket af boligen op. Det kan endda få boligen til at fremstå som nærmest ny. Af erfaring ved vi, hvor glade boligejere bliver når først de ser det endelige resultat. De fleste har nemlig vænnet sig til et faldefærdigt look, og helt glemt hvor hvordan deres bolig reelt kan se ud. Hvis du har købt et hus, som udseendemæssigt ikke matcher det du drømmer om, kan vi ligeledes sørge for at det kommer til at ligne din drømmebolig.


Udbedrer eventuelle skader → Det er ikke kun selve looket, som får en opfriskning. Skader og revner i murværket bliver i samme omgang også fikset. Det er vigtigt, hvis man vil undgå store og dyre skader på husets facade og sokkel. 


Øger din ejendoms værdi → Som det tredje og sidste vil disse tiltag tilsammen øge din boligs værdi. Som medejer af en boligforening eller ejer af en ejendom, vil det komme dig særligt tilgode, da høj værdi af ejendommen til hver en tid kommer dig til gavn. Det forlænger både levetiden på facaden og selve huset.        

Klik her og læs mere omkring hvilke renoveringer der kan øge din boligs værdi. 

Professionel rådgivning 

For os er det vigtigt, at I føler jer guidet igennem forløbet. Vi er derfor med helt fra valg af udseendet, til det sidste spor af vores tilstedeværelse er væk. Vi rådgiver jer om alt lige fra materialer til overfladebehandling, og sørger for at i ender ud med et resultat der kan modstå al vind og vejr, uden at tage skade.   

Kvalitetsgaranti
Med mange år i branchen, har vi styr på vores kram. Hos os er du garanteret en kvalitetssikret facaderenovering uden afskalning eller krakelering. Derudover benytter vi de bedste materialer på markedet, hvilket er din garanti for et holdbart resultat.  

Ring og få et uforpligtende tilbud
Er du nysgerrig efter et tilbud, eller har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte på tlf. 70 26 04 10, eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Vi har desuden tilbud på facademaling.